EUR: 381.28 | USD: 354.12 | CHF: 402.87 | GBP: 444.31 | RUB: 3.89 | UAH: 9.6

Impresszum

Magyar Állampapír Kalkulátor

A Magyar Állampapír Kalkulátor (allampapirkalkulator.hu) bármely részének másolásával és terjesztésével kapcsolatos minden jog fenntartva. Az allampapirkalkulator.hu-n megjelenő tartalmakat átvenni csak olyan módon lehet, ha megtörténik a tartalom forrására vonatkozó korrekt hivatkozás, ilyen módon: https://allampapirkalkulator.hu

A Magyar Állampapír Kalkulátoron közölt információk mind ellenőrzött forrásból származnak, és ahol az indokolt (pl. kötvényárfolyamok), az adatok pontos forrása is megjelölésre vagy csatolásra kerül.

Az oldal elsődleges funkciója a lakossági állampapírok kamatának, hozamának, esetleges költségeinek és főbb jellemzőinek összehasonlítása, emellett minden szükséges információ közreadásra, amely a felelős döntéshozatalhoz, állampapírvásárláshoz elengedhetetlen.

Az állampapír kalkulátor által kiszámolt eredmények a lehetőségekhez mérten pontosak és ellenőrzöttek, ám ennek ellenére fontos leszögezni, hogy apróbb pontatlanságok a legjobb szándék és a gondos fejlesztői munka ellenére is előfordulhatnak, pl. a számítások során alkalmazott kerekítésekből adódóan. Ezekért az oldal üzemeltetője nem tud felelősséget vállalni, ám ha valaki bármilyen hibát, pontatlanságat észlel, és jelzi azt a kapcsolat@allampapirkalkulator.hu e-mail-címen keresztül, azt rövid időn belül igyekszem kijavítani.

Továbbá, a fenti e-mail-címen szívesen fogadok fejlesztési ötleteket és együttműködési javaslatokat is.

Fejlesztő, üzemeltető:

kapcsolat@allampapirkalkulator.hu

Tárhelyszolgáltató:

Nethely Kft. (1115 Budapest, Halmi u. 29.)

Web:

https://allampapirkalkulator.hu

Adatvédelem

A Magyar Állampapír Kalkulátor érvényben levő adatvédelmi tájékoztatója elolvasható itt.