EUR: 384.95 | USD: 355.22 | CHF: 389.2 | GBP: 453.12 | RUB: 3.99 | UAH: 8.78

FRISS HÍR: BREAKING! Megjelent a megújult Magyar Állampapír Plusz

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Újdonságok az állampapír adásvételi oldalon + fontos infók

Kalkulátor Új fejlesztések

Szerző: admin [2024-04-24 14:02:08]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 2052


Újdonságok az állampapír adásvételi oldalon + fontos infók

Az állampapír adásvételi oldal, ahol magánszemélyek akár nyereséggel is eladhatják idő előtt meglévő állampapírjaikat, mások pedig a piacinál jóval magasabb kamatú papírokat is vásárolhatnak, nagyon pörög. Most már rendszeresen, napi százas mennyiségben érkeznek érdeklődők az eladásra kínált állampapírokra, emiatt aztán nyilván nagyobb is a verseny, nehezebb is hozzájutni az eladó papírokhoz, és már számos sikeres adásvétel valósult meg.

A felület új fejlesztései

Az állampapír adásvételi oldal 2,5 hete indult el, és a visszajelzéseitek alapján igyekszem úgy alakítani, hogy a lehető legkönnyebb, leghatékonyabb legyen a használata. Most két újabb fejlesztéssel jelentkezem.

Kínálat listázása fordított időrendben

Most már a legutóbb feltöltött állampapírok fognak megjelenni a lista elején, és onnan halad időrendben visszafelé a kínálat. Így elég csak megnyitnia az oldalt annak, aki szeretné látni, hogy épp milyen papírokat töltöttek fel, és nem kell lapozgatnia a listában, ha már találkozott a korábbi kínálattal.

Új lehetőség – másolat küldése

Ha érdeklődőként szeretnétek saját magatoknak is elküldeni az e-mailt, amit az eladónak szántok, pipáljátok be a "Elküldöm magamnak is az e-mailt." jelölőnégyzetet, és így a rendszer a saját címetekre is továbbítani fogja a kiküldött levelet. A funkciót kérésre implementáltam, segítség lehet annak nyomon követéséhez, hogy melyik ajánlattevőnek írtatok már e-mailt.

Fontos kérés az eladók felé

Ha már megvásárolták az állampapírotokat vagy már nem aktuális az ajánlat, mindenképp vegyétek le a felületről. Ezt az oldal alján, a "Törlöm vagy módosítom az állampapíromat" részben tudjátok megtenni. Ez azért fontos, mert így megkímélitek az érdeklődőket a felesleges levélírástól, és ti sem kaptok napi több tucat megkeresést. Érdemes legalább valamilyen sablonválaszt is írni minden érdeklődőnek, akkor is, ha esélytelen az ajánlatuk, és akkor is, ha még érdemes várniuk.

Javaslatom a vevőknek

Ha nagyon nem juttok hozzá egy papírhoz sem, érdemes jobb ajánlattal is próbálkozni.

Szerződésminta

Az előző cikkemben két szerződésmintát is közzétettem, valamint pár támpontot is leírtam egy sikeres adásvételhez.

Ha van ötletetek, javaslatotok, hozzáfűzni valótok, azt írjátok meg Facebookon, a bejegyzés alatt.

Magyar Állampapír Kalkulátor közösség

A Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook oldalán (ahol már több, mint 12 ezren vagyunk) a bejegyzés alatti hozzászólás szekcióban bizonyára segítségre lelsz, ha elakadtál vagy tanácsra lenne szükséged. Itt éred el az oldalt: https://www.facebook.com/magyarallampapirkalkulator. Sőt, a Magyar Állampapír Kalkulátor a Twitteren (az új neve X) is elérhető, de akár e-mailt is írhatsz.

Támogatnád a munkámat?

Ha úgy érzed, hogy támogatnád a munkámat anyagilag is, azt megteheted bankkártyával vagy PayPallal ezen az oldalon, vagy átutalással (egyelőre csak forintos bankszámláról tudok átutalást fogadni): Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457.

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning