EUR: 391.3 | USD: 358.73 | CHF: 401.22 | GBP: 465.92 | RUB: 4.11 | UAH: 8.75

FRISS HÍR: Friss: egyre magasabb rekordszinten az állampapír-állomány

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Tudástár Klub: online pénzügyi képzés EXTRÁKKAL

Gazdaság Friss fejlemények

Szerző: admin [2024-07-05 15:30:46]
Legutóbb módosította: admin [2024-07-05 15:36:33]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 1719


Tudástár Klub: online pénzügyi képzés EXTRÁKKAL

A Tudástár Klub lényegében egy pénzügyi önfejlesztő közösség. A klubtagok hozzáférnek egy játékosított tanulási felülethez (pontok, küldetések, ranglisták), és több tucat pénzügyi kurzuson vehetnek részt ingyen, hozzáférnek többszáz pénzügyi témájú könyvhöz, rendszeresen vannak online pénzügyi tréningek, workshopok és konferenciák

Tudástár Klub

Maga a klubtagság nem ingyenes, 5990 Ft-ba kerül egy hónapra, viszont amíg klubtag valaki, addig folyamatos hozzáférése van a rendszerhez, beleértve pl. az évi négy Tudástár Konferencián való részvételt is, és a bevezetőben említett több tucat pénzügyi kurzust, pénzügyi témájú könyveket, online pénzügyi tréningeket, workshopokat stb.

Bármikor megszakítható a tagság, tehát akár egy hónapra is ki lehet próbálni.

A képzésnek és magának a Tudástár Klubnak a lényege, hogy a klubtagok minél inkább átlássák a pénzügyeket, a befektetési lehetőségeket. Kialakuljon bennük egy tudatos pénzügyi szemlélet, illetve meglévő ismereteiket továbbfejlesszék. Mindezt szakértői anyagokkal és egy jó online felülettel megtámogatva.

Azért írok most erről, mert a csatlakozási lehetőség csak időszakosan van megnyitva, és most van még 5 nap, amíg csatlakozni lehet. Nagyon ajánlom mindenkinek, legyen akár teljesen kezdő, akár haladó szinten, mert ez a havi 5990 Ft semmi ahhoz képest, hogy gyakorlatilag egy komplett pénzügyi tanfolyamot, és még annál is többet ad a tagság.

Itt lehet regisztrálni július 10. éjfélig: [regisztráció]

Hozzám, mint a Magyar Állampapír Kalkulátor fejlesztőjéhez a Tudástár Klubnak nincs köze, az teljes egészében Szendrei Ádám kezdeményezése, viszont mint a pénzügyi tudatosság és pénzügyi műveltség szószólója, nagyon jónak találom, és szerintem érdemes arra, hogy minél többen tudjanak erről a lehetőségről.

Kérdésed van?

Látogass el a Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook oldalára, az X-re (Twitter), vagy írj e-mailt.

Támogatnál?

Ha támogatnád a munkámat, azt ezen az oldalon megteheted bankkártyával/PayPallal, vagy átutalással az alábbi számlaszámra (egyelőre csak forintos bankszámláról tudok átutalást fogadni): Magyar Állampapír Kalkulátor – 12600016-19868930-99723457. Köszönöm.

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning