EUR: 394.98 | USD: 367.97 | CHF: 411.74 | GBP: 467.36 | RUB: 4.24 | UAH: 9.05

FRISS HÍR: Friss kamatváltozások a Lightyear befektetési platformon

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Szerezz FIX helyet a TBSZ bétatesztelői közé - tégy fel kérdéseket a Lightyearről

Gazdaság Friss fejlemények

Szerző: admin [2023-12-05 19:03:44]
Legutóbb módosította: admin [2023-12-06 20:04:01]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 2852


Szerezz FIX helyet a TBSZ bétatesztelői közé - tégy fel kérdéseket a Lightyearről

A Lightyear egy rendkívül egyszerűen kezelhető, kedvező díjszabású tőzsdei szolgáltató. ETF-eket, pénzpiaci alapokat és részvényeket lehet rajta venni, és még a nem lekötött, számlán parkoltatott forintra is fizet 8,25% kamatot (2023.12.05-i állapot). Első cikkem (mi az a Lightyear), második cikkem (hogyan vásárolhatsz ETF-et), harmadik cikkem (pénzpiaci alapok), negyedik cikkem (érkezik az adómentes TBSZ-számla).

Aki olvasta a negyedik cikkemet, az tudja, hogy hamarosan elérhető lesz a Lightyearnél a TBSZ számla, amely teljesen ingyenes, és arra jó, hogy bizonyos feltételek mellett ne kelljen befizetni a 15% SZJA-t a befektetésekre.

Az első TBSZ számlák december 14-én fognak megnyílni, de csak a kiválasztott 500 tesztelő részére.

Ők azért járnak nagyon jól, mert az első naptári év a gyűjtőév, és 3 év után csökken az SZJA 10%-ra, 5 év után pedig 0% SZJA-val lehet felvenni pénzt a hozamokkal együtt. Így, aki még 2023-ban meg tudja nyitni a TBSZ-t, nyer egy évet.

A Lightyear TBSZ bétatesztelési lehetősége iránti érdeklődés jóval meghaladja a maximális 500 fős létszámot, így a cég azok közül fog választani, akik a legtöbb ismerősüket hívták meg a szolgáltatásba, tehát ez egyféle promóció is. Ráadásul, ez idő alatt a meghívó és a meghívott is kap 3500 Ft-nyi bónuszt, és ha https://lightyear.app.link/allampapirkalkulator linken keresztül regisztráltok vagy a Promotions menüpontba beírjátok a MAGYALL kódot, akkor még további 10 euró értékben kaptok ajándék részvényt (min. 19 ezer Ft egyenlegfeltöltést követően).

Mivel a Magyar Állampapír Kalkulátor követői közül rendkívül sokan lettek a Lightyear felhasználói, a cég felajánlott nekünk 10 fix bétatesztelői helyet, ez az 500 fős csoporton felül értendő. Ezek kiosztására az alábbiakat találtuk ki a céggel közösen.

Hogyan jelentkezz a 10 fix tesztelői helyre?

Először regisztrálj, ehhez képernyőképekkel illusztrált segédletet ebben a cikkben írtam: Hogyan vásárolj ETF-et? Élet az állampapíron túl

Ehhez a cikkhez tartozik egy bejegyzés a Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook-oldalán, itt: https://www.facebook.com/magyarallampapirkalkulator

A feladat: hozzászólásban tegyetek fel olyan kérdéseket a Lightyearrel kapcsolatban, amelyre szeretnétek tudni a választ, de nem találtatok még meg sehol.

A cég azt ígérte, hogy ezekre a kérdésekre válaszolni is fog, a válaszokat pedig közzé fogom tenni. Így ez nem csupán egy játék vagy egy jó lehetőség a tesztelők közé bekerülésre, hanem a jelenlegi és jövőbeli használóknak is segítség lehet, ha választ kapnak a szolgáltatással kapcsolatos kérdésekre.

A szabály, hogy egy ember csak egy kérdést tehet fel, és az nem lehet “spam-jellegű” a kérdés. Minden kérdéshez egy számot fogok rendelni, és egy véletlenszám-generátorral fogom kiválasztani azt a 10 embert, akiknek a Lightyear fix tesztelői helyet ad, így ők már decemberben meg fogják tudni nyitni a TBSZ számlájukat. A kiválasztás folyamatáról képernyővideó fog készülni.

Vedd figyelembe, hogy befektetéseid értéke növekedhet és csökkenhet, a tőke kockázatnak van kitéve. Az adózásról se feledkezz meg. A Lightyear szolgáltatásai csak angolul érhetők el, felhasználói feltételek érvényesek. A cikk nem minősül befektetési tanácsadásnak.

Kérdés és hozzászólás

Csatlakozz a több, mint 10 ezer követő táborához Facebookon! Mára egy remek közösség alakult itt ki, és ha pénzügyekről, befektetésekről kérdeznél vagy csak a friss híreket követnéd (elsősorban az állampapírok kapcsán), akkor várunk az oldalon. A Magyar Állampapír Kalkulátor már Twitteren (az új neve X) is elérhető, de akár e-mailt is írhatsz.

Támogatnál?

Ha úgy érzed, hogy támogatnád a munkámat anyagilag is, azt megteheted bankkártyával vagy PayPallal ezen az oldalon, vagy átutalással (egyelőre csak forintos bankszámláról tudok átutalást fogadni): Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Köszönöm.

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning