EUR: 384.95 | USD: 355.22 | CHF: 389.2 | GBP: 453.12 | RUB: 3.99 | UAH: 8.78

FRISS HÍR: BREAKING! Megjelent a megújult Magyar Állampapír Plusz

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Megújult a Magyar Állampapír Kalkulátor

Kalkulátor Új fejlesztések

Szerző: admin [2022-10-05 20:30:18]
Legutóbb módosította: admin [2022-10-05 20:30:18]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 4210


Megújult a Magyar Állampapír Kalkulátor

Ahogy egyre többen vagyunk és egyre többen használjátok a Magyar Állampapír Kalkulátort, úgy egyre több értékes visszajelzést is küldtök. Ezek alapján igyekeztem úgy megújítani a felületet, hogy az újabbnál újabb funkciók miatt se váljon nehezen áttekinthetővé.

Kiemeltem a 3 legfontosabb beállítási lehetőséget, amit mindenképpen ki kell tölteni a kalkulációkhoz, és elrejtettem minden olyat, amelyhez csak akkor kell hozzányúlni, ha valaki már jártas az állampapírok terén, és szeretné finomhangolni a működést. Ezeket a finomhangolási lehetőségeket mostantól minden állampapír-típus esetében egy gomb megnyomását követően érhetitek el (pl. a Prémium Magyar Állampapírnál "Finomhangolás (klikk)").

Ezeken felül kicsit egyértelműsítettem a Diszkont Kincstárjegyek kalkulációjának folyamatát, valamint számos magyarázószöveget és hibaüzenetet módosítottam a visszajelzéseitek alapján.

Történtek fejlesztések a motorháztető alatt is a számítások algoritmizálásában, de ez már a kevésbé látványos része.

Ahogy eddig, úgy továbbra is szívesen veszem, ha segítetek kibuktatni az esetleges hibákat, vagy megírjátok javaslataitokat, kérdéseiteket, elsősorban a Kalkulátor Facebook-oldalán: https://www.facebook.com/magyarallampapirkalkulator

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning