EUR: 394.98 | USD: 367.97 | CHF: 411.74 | GBP: 467.36 | RUB: 4.24 | UAH: 9.05

FRISS HÍR: Friss kamatváltozások a Lightyear befektetési platformon

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Már lehet kalkulálni az új Bónusz Magyar Állampapírral és az új Prémium Magyar Állampapírral

Kalkulátor Új fejlesztések

Szerző: admin [2022-09-29 20:24:19]
Legutóbb módosította: admin [2022-09-29 20:24:19]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 4666


Már lehet kalkulálni az új Bónusz Magyar Állampapírral és az új Prémium Magyar Állampapírral

A papírok holnaptól vásárolhatók meg 100%-os névértéken (természetesen utána is megvásárolhatók lesznek, azonos évesített hozam mellett).

A legutóbbi bejegyzés óta kiderült, hogy mind az új PMÁP-nak, mind az új BMÁP-nak 1% lesz az idő előtti "visszaváltás díja". A PMÁP-nál frissítettem az inflációs értékeket a legfrissebb becslésekre. A Bónusz Magyar Állampapír (BMÁP) pedig, mint tudjuk, nem inflációkövető, hanem a 3 havonta változó kamatbázisa a 3 hónapos Diszkont Kincstárjegyhez kötött. Ez a 36 hónapos futamideje alatt 12 különböző kamatbázist jelent, ezekre természetesen csak durva előrejelzéseket lehet adni, én ezt megtettem, de az aktuális helyzetnek megfelelően a jövőben rendszeresen frissíteni fogom (viszont, ha megnézitek az új felületet a Kalkulátorban, akkor látni fogjátok, hogy Ti is tudjátok módosítani ezeket az értékeket az új, sárga színű blokkban, a BMÁP beállításainál).

A rövidebb és a hosszabb lejáratú Prémium Magyar Állampapírokra vonatkozó beállítási lehetőségek is módosultak némiképp a Kalkulátorban, várom a visszajelzéseteket ennek kapcsán is.

Kérlek, nézzétek meg a felületet, teszteljétek az új funkciókat, és ha bármilyen hibát találtok (akár a megjelenésben, akár az érthetőség tekintetében, akár a konkrét számításokban), jelezzétek mielőbb.

Mindenkinek jó számolgatást kívánok, a bejegyzés alatti hozzászólásokban kérdezzetek bátran. Hamarosan egy bővebb ismertető is meg fog jelenni a Kalkulátor oldalán az új Bónusz Magyar Állampapírról az Állampapírok aloldalon (https://allampapirkalkulator.hu/allampapirok).

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning