EUR: 384.95 | USD: 355.22 | CHF: 389.2 | GBP: 453.12 | RUB: 3.99 | UAH: 8.78

FRISS HÍR: BREAKING! Megjelent a megújult Magyar Állampapír Plusz

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Már az új Prémium Magyar Állampapírral lehet számolni a Kalkulátorban, frissültek az inflációs adatok is!

Állampapír Friss fejlemények

Szerző: admin [2023-05-31 11:11:52]
Legutóbb módosította: admin [2023-06-21 15:24:43]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 4482


Már az új Prémium Magyar Állampapírral lehet számolni a Kalkulátorban, frissültek az inflációs adatok is!

Mától (2023. május 31.) a Magyar Állampapír Kalkulátorban már a két új Prémium Magyar Állampapírral (PMÁP) lehet számolni: a 2028/L és a 2031/I sorozattal. Emellett, frissültek az inflációs előrejelzések, valamint a Bónusz Magyar Állampapír várható kamatbázisai is. Aki tehát állampapír vásárlás előtt áll, vagy úgy gondolja, hogy meglévő állampapírjait érdemes lehet lecserélni, annak érdemes elvégeznie néhány kalkulációt.

Használat

A Magyar Állampapír Kalkulátor oldalán egy gyors számoláshoz elég 2 mezőt kitölteni: az Összeg és a Hónapok száma mezőt, mindkettő az Alapvető beállítások részben van. Ezután már csak a Hozamok kiszámítása gombra kell kattintani az oldal alján, és a Kalkulátor ki fogja írni a várható hozamokat és az esetleges idő előtti eladás költségét is.

A bruttó nyereség sorban olvasható a beállított időtávra várható hozam, a nettó nyereség sorban pedig már le van vonva az idő előtti eladás díja (feltételezve, hogy a papír idő előtt eladásra kerül, egyéb esetben nyilván a bruttó nyereség sor a releváns).

Újdonságok

Természetesen, mint minden új fejlesztésnél, a hibák lehetősége nincs kizárva, így kérem, hogy aki bármi hibát tapasztal, az jelezze nekem e-mailben, és igyekszem rövid időn belül kijavítani.

Az új Prémium Magyar Állampapír sorozatokról ebben a cikkben olvashattok részletesen (kamatozás kezdete és vége, kamatperiódusok időpontja, változások az előző sorozatokhoz képest stb.): BREAKING! Új Prémium Magyar Állampapír érkezik, már csak pár napig vásárolható a meglévő!

Várunk a Facebook-oldalon!

Ha úgy érzed, hogy támogatnád a munkámat anyagilag is, azt megteheted bankkártyával vagy PayPallal ezen az oldalon, vagy átutalással (egyelőre csak forintos bankszámláról tudok átutalást fogadni): Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning