EUR: 394.98 | USD: 367.97 | CHF: 411.74 | GBP: 467.36 | RUB: 4.24 | UAH: 9.05

FRISS HÍR: Friss kamatváltozások a Lightyear befektetési platformon

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Magyar Állampapír Kalkulátor: új Twitter-oldal a legfrissebb hírekhez

Kalkulátor Friss fejlemények

Szerző: admin [2023-06-08 07:24:06]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 1810


Magyar Állampapír Kalkulátor: új Twitter-oldal a legfrissebb hírekhez

Elindult a Magyar Állampapír Kalkulátor Twitter-oldala! Ez azoknak lehet hasznos, akik egyébként is használják a Twittert információszerzésre vagy kommunikációra (vagy most kedvet kapnak hozzá). Egyelőre a Kalkulátoron megjelenő, állampapírokkal kapcsolatos hírek lesznek elérhetőek a felületen, de ha igény lesz rá, akkor akár rövidebb hírekkel, hasznos információkkal is bővítem a tartalmat. A Twitter kifejezetten a gyors és közvetlen kommunikációra való.

Mire jó a Twitter?

Egy közös felületen tudsz követni nagyon sok hírportált, céget, magánszemélyt stb. Elsősorban arra szolgál, hogy a friss információk a lehető leggyorsabban szétterjednek, sokszor azelőtt jelenik meg rajta egy friss fejlemény valamilyen témában, hogy abból cikk készülne vagy eljutna a széles publikumhoz. Az egyes bejegyzések könyvjelzőzésére is lehetőség van.

A téged érdeklő témákra egy-egy kulcsszó beírásával tudsz keresni, de a Twitter is felajánl olyan témákat, amelyeket éppen a legnépszerűbbek a lakóhelyeden vagy az általad figyelt témákban, és ezekre rákattintva megjelennek a bejegyzések ("tweetek"), így informálódhatsz a legfrissebb fejleményekről.

Továbbá, a platformon lehetőség van az egyes témákhoz való hozzászólásra vagy azok megosztására, illetve magát az oldalt is megjelölheted saját bejegyzésedben, így a megosztott tartalom eljut az oldal követőihez is. A Magyar Állampapír Kalkulátor Twitter-oldalának felhasználóneve: @allampapir (ékezet nélkül). A megjelölés segítségével én is értesítést kapok arról, ha megemlítették az oldalt vagy hivatkoztak rá, amire aztán reagálni is tudok.

A Magyar Állampapír Kalkulátor Twitter-oldala

Az új Twitter-oldal a https://twitter.com/allampapir címen érhető el. A követéséhez regisztrálni kell. Ha megosztjátok az oldalt és hozzászóltok a tartalmakhoz, esetleg "retweetelitek" (továbbosztjátok) azokat, azt megköszönöm, hiszen minél többen leszünk a felületen, annál gyorsabb lesz az új hírek áramlása.


Ha hasznosnak tartod, amit csinálok, és úgy érzed, anyagilag is támogatnád a tevékenységemet, akkor szívesen elfogadom a segítséget.

Támogatni tudsz egyszerű banki átutalással (egyelőre csak forintos bankszámláról tudok átutalást fogadni): Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457 vagy bankkártyával, esetleg PayPallal , ezen az oldalon . Köszönöm!

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning