EUR: 384.95 | USD: 355.22 | CHF: 389.2 | GBP: 453.12 | RUB: 3.99 | UAH: 8.78

FRISS HÍR: BREAKING! Megjelent a megújult Magyar Állampapír Plusz

Ajánló: Tanulj meg infláció feletti hozamokon befektetni (online tréning)

Kilencezren lettünk a Facebookon!

Kalkulátor Friss adatok

Szerző: admin [2023-10-12 14:50:09]

Megosztás: Facebook | Twitter | Whatsapp | Linkedin

Megtekintések: 1173


Kilencezren lettünk a Facebookon!

Újabb mérföldkőhöz érkezett a közösségünk: a Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook-oldalát immár több, mint 9 ezren követitek! A Kalkulátor 2022. február 14. óta van jelen Facebookon, és a kezdetektől fogva nagyon aktív volt a közösség. A Magyar Állampapír Kalkulátor eredetileg valóban egy kalkulátornak indult, amellyel az állampapírok adott időtávra vetített hozamát lehetett kiszámítani és összehasonlítani, de mára kinőtte ezt a szerepét. Megmaradt persze a kalkuláció funkciója, amely képes kalkulálni valamennyi lakossági állampapírral (és a Diszkont Kincstárjeggyel), és a jövőben is rendszeresen frissíteni fogom a friss fejleményeknek és előrejelzéseknek megfelelően, de emellett a Hírek menüpont is egyre hangsúlyosabbá válik az oldalon.

A követők száma és megoszlása:

A Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook követőinek megoszlása

A legtöbb követő budapesti, őket követi Debrecen, Szeged, Miskolc, Pécs, Székesfehérvár, Kecskemét, Nyíregyháza, Szombathely, Győr. Ami az országok szerinti megoszlást illeti: Magyarországon után Németországból, Ausztriából, az Egyesült Királyságból, Romániából, Svájcból, az Egyesült Államokból, Hollandiából, Spanyolországból és Szlovákiából követitek legnagyobb számban a Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook-oldalát.

A hírek között az állampapírokat érintő legfrissebb fejlemények mellett már egyéb, pénzügyekkel és befektetésekkel kapcsolatos tartalmakat is olvashattok (pl. Hogyan vásárolj ETF-et?, Az amerikai nyugdíjrendszer működése, Pénzügyi tudatosság nélkül pénzt veszítesz), illetve új funkciókkal is bővült a Kalkulátor az elmúlt időszakban, pl. Inflációkalkulátor. A cikkek megtárgyalására a Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook-oldalán van lehetőség, de nekem is írhattok ott privát üzenetet, elsősorban az állampapírokkal vagy az egyes hírekkel, cikkekkel kapcsolatban. Persze ahogy eddig, úgy a jövőben is elértek e-mailen keresztül is.

A Magyar Állampapír Kalkulátor Facebook-oldalát itt éritek el, ha követitek, akkor elsőként értesülhettek a friss hírekről és egyéb tartalmakról.

Milyen tartalmakat látnátok még szívesen az oldalon? Milyen fejlesztéseket tudnátok elképzelni? Arról, hogy hogyan jött létre a Magyar Állampapír Kalkulátor és milyen átalakuláson ment keresztül az elmúlt 2,5 évben, egy januári cikkben írtam, ebben a cikkben pedig nyár elején gyűjtöttem össze néhány érdekes használati adatot.

Támogatnád a Kalkulátor működését?

Ha úgy érzed, hogy támogatnád a munkámat anyagilag is, azt megteheted bankkártyával vagy PayPallal ezen az oldalon, vagy átutalással (egyelőre csak forintos bankszámláról tudok átutalást fogadni): Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Köszönöm.

Keresés

Támogatnád a munkámat?

Célom, hogy segítsek eligazodni az állampapírok között, hogy mindenki felkészülten, a legjobb döntést tudja meghozni. Az oldalt magánszemélyként készítem, és legjobb tudásom szerint igyekszem segíteni mindenkinek. Ezért nem várok fizetést, de ha valakinek van rá lehetősége, és úgy érzi, anyagilag is támogatná a munkámat, attól ezt elfogadom. Az alábbi gombra kattintva tudsz támogatni PayPal-on vagy bankkártyával (PayPal fiók nem szükséges):

Támogatási lehetőség

Vagy az alábbi számlaszámra is utalhatsz, sajnos egyelőre csak magyarországi HUF számláról lehetséges: Magyar Állampapír Kalkulátor, 12600016-19868930-99723457. Ha e-mail-t írnál: kapcsolat.

Kategóriák

Online befektetési tréning